Biochemical pharmacology of functional foods and prevention of choronic diseases of aging (2003)
Source: Biomedicine & Pharmacotherapy. Unidade: FSP
Subjects: FENÔMENOS BIOQUÍMICOS, ALIMENTOS, FARMACOLOGIA, ANTIOXIDANTES, APOPTOSE, ENVELHECIMENTO, NUTRIÇÃO (FISIOLOGIA), RADICAIS LIVRES
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ABNT
FERRARI, C. K. B e TORRES, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva. Biochemical pharmacology of functional foods and prevention of choronic diseases of aging. Biomedicine & Pharmacotherapy, v. 57, n. 5-6, p. 251-260, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0753-3322(03)00032-5. Acesso em: 21 maio 2024.APA
Ferrari, C. K. B., & Torres, E. A. F. da S. (2003). Biochemical pharmacology of functional foods and prevention of choronic diseases of aging. Biomedicine & Pharmacotherapy, 57( 5-6), 251-260. doi:10.1016/s0753-3322(03)00032-5NLM
Ferrari CKB, Torres EAF da S. Biochemical pharmacology of functional foods and prevention of choronic diseases of aging [Internet]. Biomedicine & Pharmacotherapy. 2003 ; 57( 5-6): 251-260.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0753-3322(03)00032-5Vancouver
Ferrari CKB, Torres EAF da S. Biochemical pharmacology of functional foods and prevention of choronic diseases of aging [Internet]. Biomedicine & Pharmacotherapy. 2003 ; 57( 5-6): 251-260.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0753-3322(03)00032-5